ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΝΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ !!!

 Πού είναι οι Κυβερνώντες; Τί κάνουν; Μάνα... η Ελλάδα καίγεται!

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Εκκενώνεται οικισμός – Νέο μήνυμα από το 112

Και δεν είναι μόνο τώρα... Κι είναι τα πάντα στις φλόγες! Χρόνια ολόκληρα βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση σε αυτόν τον εφιάλτη...!!! Παρατήρησε τι συμβαίνει ταυτόχρονα... Η Τουρκία καίγεται... Η Ιταλία επίσης... Η Σιβηρία...;;; ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;!!! Όλα είναι κατά του ανθρώπου...

Στην Ελλάδα σήμερα ο εφιάλτης είναι πύρινος, χθες ήταν μνημονιακός, αύριο θα ονομάζεται κάπως αλλιώς... κι όλοι μαζί θα διαμορφώνουν καταστάσεις για τον βίο σου, την πολιτεία σου, το παρόν σου, το μέλλον σου... Αλλά μέχρι πότε;;; Θα έχουμε πάντα τους ίδιους διαχειριστές επάνω να μας Κυβερνούν; Αυτούς που δεν εχουν συσταθεί ποτέ σε σώμα ως Βουλή των Ελλήνων; Αυτοί που μας λένε πάντα τι θα κάνουμε χωρίς να έχουν καμία επίπτωση και να καλύπτονται πάντα με την ασυλία; Αυτοί που μας διοικούν κι έχουν μετατρέψει το Κράτος σε εταιρεία με έδρα το Βερολίνο και την Ουάσιγκτον ΝτιΣι; Αυτοί που λένε πως ανήκουν σε λέσχες, σε στοές;;; 

Η Πολιτεία πρέπει να προλαμβάνει τις φωτιές... όχι να τρέχει να τις σβήνει αργά ή γρήγορα... Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να αφήσεις ανεξέλεγκτες καταστάσεις...!!!

~ Πρέπει να σταματήσεις να είσαι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και να γίνεις ΕΣΥ οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ~

Όλοι αυτοί Συνέλληνά μου δεν μιλάνε ποτέ για την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ! Αντιθέτως σου την καίνε! Δήλωσε ότι είσαι Κυρίαρχος στα γραφεία του Έθνους των Ελλήνων και μαζί με τα αδέλφια σου έλα  να αποφασίζεις για το παρόν και το μέλλον σου! Να παιρνεις μέρος στα κοινά και στα δρώμενα της Πολιτείας! Να είσαι εσύ οι αποφάσεις! 

Έλα στα δικά σου γραφεία... όπως και στον Οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις Παλλήνης, Λεονταρίου 13, Παλλήνη Αττικής, 2106669648 & 6970528117, με email επικοινωνίας: esypallinis@gmail.com!

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια