ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Φ.Ε.Κ.(ΝΟΜΟΣ) ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ.(ΗΧΗΤΙΚΟ).

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ..
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ;

 ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΞ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ;

 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ!

 ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.


         


                                         https://www.youtube.com/watch?v=7Kr_ZoEu6sA

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 53 ΠΑΡ.1

1. Oι βουλευτές εκλέγονται για τέσσερα συνεχή έτη που αρχίζουν από την ημέρα των γενικών εκλογών. Mόλις λήξει η βουλευτική περίοδος, με προεδρικό διάταγμα, που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο, διατάσσεται η διενέργεια γενικών βουλευτικών εκλογών μέσα σε τριάντα ημέρες και η σύγκληση της νέας Bουλής σε τακτική σύνοδο μέσα σε άλλες τριάντα ημέρες από αυτές.


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 32 ΠΑΡ.4

Aν η Bουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Bουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο, από τη συγκρότησή της, σύμφωνα με όσα ορίζονται στις παραγράφους 3 και 4, αφού τηρηθούν και οι ορισμοί της παραγράφου 1 του άρθρου 34.

 

ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΦΕΚ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!


ΠΗΓΗ toploiotonfaiakon.blogspot.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια