ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Δ.Ε.Θ.: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Δ.Ε.Θ.: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Άπραγοι έφυγαν και με άδεια χέρια οι αστυνομικοί από την Δ.Ε.Θ. ύστερα από τις εξαγγελίες τού Πρωθυπουργού Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ όπου προσδοκούσαν αυξήσεις καθώς και το επίδομα επικινδυνότητας αφού πρώτα τους είχαν δοθεί οι αντίστοιχες υποσχέσεις.

Τώρα θα μου πείτε υποσχέσεις είναι αυτές και θα συμφωνήσω μαζί σας αλλά εδώ έχουμε και νομική εκτροπή όταν το ΣτΕ από τό 2019 με την αρ. 852/2019 (ΣΤ’ Τμήμα) έχει βγάλει αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο των σωμάτων ασφαλείας και την αφήνει ανεκτέλεστη.

Έτσι βλέπουμε για άλλη μια φορά πόσο μας εχθρεύονται με την καταπάτηση της νομοθεσίας από όλους τους πού μας ζητούν την εφαρμογή των νόμων στην δικιά μας υπερφορολόγηση κατασχέοντας τα περιουσιακά μας στοιχεία , μα όταν πρόκειται για νόμο τελεσίδικο πού αποβαίνει και είναι προς όφελος του αστυνομικού τού Έλληνα πολίτη περί άλλων τυρβάζουν κάτι που δεν συμβαίνει και ούτε ισχύει για τους βουλευτές – υπουργούς πού μας δηλώνουν ευθαρσώς αγορά 2-3 ακινήτων καθ” έτος με την είσοδο τους στην βουλή.

Κάποιοι θα θεωρήσουν ότι θα δημιουργηθεί δημοσιονομική εκτροπή κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει όπως προκύπτει και όπως διαφαίνονται μέσα από τα οικονομικά στοιχεία των Εσόδων τού Υπουργείου Οικονομικών .

Η κοροδία συνεχίζεται με τούς 300 να είναι όλοι μαζί και ενωμένοι όταν πρόκειται για τα δικά τους συμφέροντα πού δεν έχουν αγγιχτεί καθόλου. Και εμείς εκατομμύρια αλλά διαχωρισμένοι να τούς κοιτάμε αντί να ενωθούμε για να διαχειριστούμε τα δικά μας και να διασφαλίσουμε το δίκαιο πού αφορά το συνολικό συμφέρον.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΤΗΛ.:690 761 1942 e-mail: tagoulis.esy@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια