ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Σε μια πανηγυρική εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη στις 3 Μαΐου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη  μακέτα για τους  σταθμούς αποθήκευσης υγροποιημένου φυσικού αερίου που θα κατασκευασθούν στο μέλλον.

Η στάση και οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη , παρουσία τριών Βαλκάνιων πρωθυπουργών, των Σκοπίων , της Βουλγαρίας  και της Σερβίας  αλλά και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποτελούν ηχηρό δείγμα της ασυνέπειας  και των ψευδών που γέμιζε προεκλογικά τους  Έλληνες πολίτες  ο πρωθυπουργός.

Μάλλον ξέχασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως το 2018 από το βήμα της ΔΕΘ χαρακτήρισε ντροπιαστική την Συμφωνία των Πρεσπών  , πως δεν θα αναγνώριζε ποτέ στην γειτονική χώρα την χρήση του ονόματος «Μακεδονία» ενώ μέσα στο κοινοβούλιο  γεμάτος πυγμή ανέφερε ότι ο ίδιος δεν θα καλωσορίσει ποτέ τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στην χώρα μας.

Τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει τον λόγο του και σήμερα όλο καμάρι εμφανίζεται  στο πλευρό του  πρωθυπουργού των Σκοπίων Ντίμιταρ Κοβάτσεφσκι και μάλιστα  σχεδιάζει μαζί του μεγαλόπνοους ενεργειακούς στόχους.

Και η ασυνέπεια του Κυριάκου  Μητσοτάκη δεν έχει τέλος. Με έκπληξη τον είδαμε να εμφανίζεται χωρίς γραβάτα στην τόσο επίσημη συνάντηση ενώ όλοι θυμούνται  πως σε πρόσφατη συνέντευξη του υποστήριζε όλο σθένος  ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ χωρίς γραβάτα όταν θα εκπροσωπεί επίσημα την χώρα μας.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να μη θυμάται τι έλεγε όμως σίγουρα στην επίσημη εμφάνιση του στην Αλεξανδρούπολη  ξέχασε  την θεσμική του Ιδιότητα και θεώρησε την εκδήλωση  έξοδο – παρεάκι με τους φίλους του για να πιει μπύρες…

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια