ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

"Τηλεδικάζουμε και τηλαποφασίζουμε ότι..."

Από την ανάγνωση ενός αξιόλογου άρθρου, που αφορά τις τηλεδίκες και πώς αυτές είναι στημένες από τα καθεστωτικά μ.μ.ε. με άμεσο στόχο και σκοπό την κατεύθυνση της κοινής γνώμης, προέκυψε και η διάθεση μας για το παρόν κείμενο.
Ο αρθρογράφος κύριος Παντελάκης, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση της επικαιρότητας, στην ουσία θίγοντας πως προτού καν αποδοθούν κατηγορίες από τις αρμόδιες αρχές, οι τηλεδικαστές είχαν ήδη κατονομάσει τον ένοχο. 


Εμείς ερχόμαστε να ρωτήσουμε... Τι συμβαίνει ακριβώς, όταν ήδη οι θεσμοί και οι αρμόδιες αρχές έχουν αθωώσει κάποιον, όμως οι τηλεδικαστές τον αντιμετωπίζουν ως ένοχο;
Αυτή η σκέψη ίσως πρέπει να "βασανίσει" αρκετούς.

Ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", έχει δικαστεί και αθωωθεί έως τώρα τουλάχιστον τρεις (3) φορές για τις ίδιες κατηγορίες με αρ.απ. 67650/2013, 107376/2017 και 5077/2019.
Αυτοί οι αριθμοί αποφάσεων δικών από δικαστήρια του κράτους μας - δηλαδή από νόμιμες δικαστικές αρχές - ωστόσο, δε σημαίνουν τίποτα για τους τηλεδικαστές και τους απλούς παπαγάλους των καθεστωτικών μ.μ.ε.

Όταν ο κύριος Σώρρας, αθωώθηκε με την απόφαση 67650/2013 οι τηλεειδικοί, τηλεειδήμονες, τηλεδικαστές, παρέα με τον τηλεπωλητή - υπουργοβουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος παρακαλούσε στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του και δικαστεί για ψευδή καταμήνυση κατά του κυρίου Σώρρα) διακωμωδούσαν την αθώωση του (η οποία αφορά ολόκληρο το έθνος των Ελλήνων) από την κατηγορία των ψευδών ειδήσεων και ενώ η απόφαση αναφέρει και γραπτώς ξεκάθαρα ότι "Στην υπό κρίση περίπτωση αποδείχτηκε, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολλαρίων (600.000.000.000), που ανήκει σε αλλοδαπή εταιρεία επενδύσεων..." οι προαναφερθέντες ποιούσαν τη νήσσαν σχετικά.
Όταν ο κύριος Σώρρας, ξανά - αθωώθηκε με την απόφαση 107376/2017, οι μ.μ.έδες τηρούσαν σιγήν ιχθύος για αυτή και αποπροσανατόλιζαν το κοινό παραπληροφορώντας ότι η Τράπεζα της Ανατολής είναι "κλειστή" και οι αυθεντικές μετοχές με δικαστική απόφαση με αριθμό 6341/2012, αλλά και με κοινοβουλευτικό έλεγχο, που κατέχει ο κύριος Σώρρας, αγοράστηκαν από το.... Μοναστηράκι!!!
Όταν ο κύριος Σώρρας, αθωώθηκε (και πάλι) σε 8 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που θα τον φυλάκιζαν ισόβια, με την απόφαση 5077/2019, οι δημιογράφοι ενημέρωναν ότι καταδικάστηκε.
Δεν ενημέρωναν ωστόσο ότι η κατηγορία για την οποία έχει εκτίσει την ποινή του, ΔΕΝ υπήρχε στο κατηγορητήριο, ΔΕΝ εκδικάστηκε και ΔΕΝ έχει τελεσιδικήσει, ήτοι βρίσκεται σε διαδικασία έφεσης.


Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι καθώς ο κύριος Σώρρας είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του εθνικού πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", αντίστοιχες τηλεδίκες κάνουν και για τον ίδιο τον φορέα.
Μια από τις κατηγορίες στην οποία αθωώθηκε ο κύριος Σώρρας με αρ. απ. 5077/2019 ήταν και η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και αφορούσε την ίδρυση του "Ελλήνων Συνέλευσις".
Κανείς δεν συγκινήθηκε από τους τηλεγνωστούς.
Στην διαρκή προσπάθειά τους να αποτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να γνωρίσουν τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" και να γίνουν ενεργά μέλη του, προσπάθησαν μανιασμένα (δείτε : Τελικά κύριε Μάνεση, Καθημερινή παραπληροφόρηση, αναγνώστης) στο πρόσφατο παρελθόν να τον συνδέσουν με τη δράση άλλων συλλογικοτήτων, κομμάτων, κινημάτων.
Και με τη βασική παιδική μέθοδο του χαρακτηρισμού των μελών του "Ελλήνων Συνέλευσις", καταδικάζουν στην ουσία, ενεργούς πολίτες που αγωνίζονται για το κοινό δίκαιο και την ανάληψη της διαχείρισης της πατρίδας μας μέσω της δημοκρατικής οδού.
Οπαδοί του Σώρρα, πλανεμένοι του Σώρρα και άλλοι χαρακτηρισμοί κατακεραύνωναν καθημερινά μέσα από τις συχνότητες των Ελλήνων, τους πολίτες ώστε να μην επιλέξουν να χαρακτηριστούν και οι ίδιοι.

Ερχόμαστε να σε ρωτήσουμε αγαπητέ αναγνώστη. Πόσες φορές χρειάζεται να αθωωθεί από τους θεσμούς του κράτους για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για να αντιληφθείς ότι οι τηλεδικαστές  σου διασπείρουν διαρκώς ψευδείς ειδήσεις και δε δικάζονται γιατί είναι πληρωμένοι για να το κάνουν;

Αν όντως αποζητάς τη δικαιοσύνη, κλείσε τους τηλεδικαστές, ερεύνησε όλες τις αποδείξεις που υπάρχουν για τον πλούτο μας και δήλωσε και Ε.ΣΥ. συμμετοχή και ενεργό δράση στον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό και εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", καθώς η κρατική δικαιοσύνη, έχει ήδη αποφανθεί.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής". 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Ε.ΣΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6980036798

Email: esy.lavriou@gmail.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια