ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΕΟΣ! ~ Φτάνει πια! ~ Ακραία Φυσικά Φαινόμενα ... ή κάτι άλλο συμβαίνει τελικά ???

Πριν από λίγο καιρό ζήσαμε όλοι μας τραγικές στιγμές και εικόνες, λόγω καιρικών φαινομένων που χαρακτηρίστηκαν ακραία. Αυτά τα φαινόμενα, έκαναν την εμφάνισή τους σε ολόκληρη την χώρα και δημιούργησαν μία πληθώρα προβλημάτων στην ζωή χιλιάδων πολιτών. Αρκετοί συμπολίτες μας βρέθηκαν σε πολύ άσχημη θέση, αλλά και κινδύνεψαν!

Όσο για την αναφορά στο υλικό κομμάτι των ακραίων αυτών φαινομένων; Ανυπολόγιστες είναι και οι καταστροφες αυτές που καταγράφονται σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.

Πέρα από τον χαρακτηρισμό "ακραία", θα σταθούμε στο γεγονός ότι είναι φυσικά αυτά τα φαινόμενα. Δηλαδή, πρόκειται για σεισμούς, πλημμύρες, τυφώνες, δασικές πυρκαγές και όλες οι καταστροφές που προκαλούνται είναι ζήτημα κοινωνικό, πολιτικό και πάντα θέμα διαχείρισης! Αφορούν το μοντέλο ανάπτυξης, την κοινωνική οργάνωση, την κρατική λειτουργία, τις υποδομές, τα μέτρα που λήφθηκαν ή δεν λήφθηκαν και πολλά άλλα...

 
Για τον σκοπό αυτό της ορθής διαχείρισης, για την ανάλυση που πρέπει να γίνει κυρίως στις πολιτικές ευθύνες, και για να έχουμε ώς Ελληνες πολίτες αυτό που πρέπει λύνοντας όλα τα προβλήματα, η κυρία Τσιμπογιάννη Παναγιώτα, Διευθύντρια Γραφείου του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" και Υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μιλάει στην εκπομπή "Πολιτεία Πύλη Πολιτών" με την Έλενα Γκίκα. 

Δείτε εδώ την συνέντευξη που αποτυπώνει τα πάντα στην ακρίβεια:

ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 

EMAIL : tsimpogiannipanagiota@gmail.com 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 697 184 2392

BLOG : https://panagiota-tsimpogianni.blogspot.com  

*********************************************************************************

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ: https://esypallinis.blogspot.com/2021/09/blog-post_36.html

ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΕΣΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: https://esypallinis.blogspot.com/2021/09/blog-post_74.html

ΑΠΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ: https://esypallinis.blogspot.com/2021/09/blog-post_29.html



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια