ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αν δεν φέρεις δέκα παραβάσεις μην έρθεις για δουλειά....Καταγγελια των αστυνομικων.ΒΙΝΤΕΟ.

 

Tι αναφέρει ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κέρκυρας Νίκος Μποζίκης

Για “παράλογες απαιτήσεις ατό την αστυνομική διεύθυνση”, κάνει λόγο μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νίκος Μποζίκης, αναφορικά με την επιβολή προστίμων στους πολίτες στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα ο κος Μποζίκης επικαλέστηκε καταγγελίες συναδέλφων του, στους οποίους όπως είπε, δίνεται εντολή να βεβαιώνουν καθημερινά συγκεκριμένο αριθμό παραβάσεων. “Ο αστυνομικός πρέπει να είναι δίπλα στον πολίτη και να τον προστατεύει”,  επεσήμανε ο κος Μποζίκης και επέκρινε τη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί δεν συναντήθηκε με τους συνδικαλιστές.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, μιλώντας στο Corfutvnews επεσήμανε ότι έχουν μηνύσεις εις βάρος τους οι Αστυνομικοί από πολίτες,επειδή τους έχουν δοθεί πρόστιμα για την μη χρήση μάσκας.

Ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκονται είναι και η καταγγελία που προέβη για φαινόμενα bullying σε συναδέλφους του, τονίζοντας ότι “Δεν είναι δυνατόν να λέγεται σε αστυνομικούς, αν δεν φέρεις δέκα παραβάσεις μην έρθεις για δουλειά. Αυτό δεν είναι αστυνόμευση.

Ο ρόλος της Αστυνομίας δεν είναι να είναι “μπαμπούλας” των πολιτών, αλλά να προστατεύει τα έννομα αγαθά τους. Δεν είμαστε εδώ για να βεβαιώνουμε παραβάσεις για να καλύψουμε τις αστοχίες της Κυβέρνησης η οποία δεν έχει δείξει καμία προσφορά προς το πρόσωπο μας αντιθέτως μας υποβαθμίζει. Η Ελληνική Αστυνομία δεν θα γίνει πλυντήριο της ανεπάρκειας της κυβέρνησης” επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Πηγη 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια