ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - FATF & 3691/2008


Παρατηρούμε τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών για το προσφυγικό σε Χίο, Σάμο, Λέσβο… Έχουν ξεσηκωθεί και ζητούνε λύση. Όλοι; 

Το σίγουρο είναι πως είναι όλοι εκεί. Ιδιαίτερα μπροστάρηδες στα κανάλια φαίνονται Δήμαρχοι, 
Κομματικοί σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχης. Όμως… Τι ακριβώς κάνουν και ζητούν οι συγκεκριμένοι; Καλούν τον κόσμο σε μαζικά συλλαλητήρια και ζητούν την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών… αλλά και όσων έρθουν. Να πάνε που; Στην ενδοχώρα; Αυτή είναι λένε μια κάποια λύση…

Όλοι αυτοί οι κύριοι μπορούν να κάνουν κάτι πιο αποτελεσματικό. Δεν έχουν απλές θέσεις. Είναι ΘΕΣΜΟΙ. Μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα της άρνησης εισόδου στη χώρα. 

Γνωρίζουν όλοι οι νομικοί στην χώρα μας πως αυτή η κατάσταση εμπίπτει σαφώς στον Νόμο 3691/2008. Επομένως, οι ΘΕΣΜΟΙ (ΔΗΜΟΙ) είναι υποχρεωμένοι να το καταγγείλουν στον Διεθνή Οικονομικό Εποπτικό Μηχανισμό FAFT και να δοθεί αμέσως λύση. Γιατί δεν το κάνουν; Γιατί δεν σώζουν τώρα τους Δημότες τους; Οι Δήμαρχοι έχουνε ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΡΑΤΟΥΣ… Δε χρειάζεται να ακούν κανέναν από όπου κι αν είναι... Περιφέρεια ή ΒΟΥΛΗ. Αποφασίζουν μαζί με τα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου και πράττουν αυτό που πρέπει, δίνοντας αμέσως λύση στο θέμα.

Η ίδια μας η ΒΟΥΛΗ… Τί ακριβώς κάνει; Οι περισσότεροι από εκεί μέσα έχουνε λόγο κάθε μέρα στην τηλεόραση και απευθύνονται σε εμάς τους Έλληνες. Αν θυμηθούμε πως η ΒΟΥΛΗ δεν έχει συσταθεί ποτέ σε σώμα, τότε καταλαβαίνουμε πως υπογράφει τον Θάνατό μας.  

Μία λύση υπάρχει τελικά. ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Κι αφού βλέπουμε πως μας κοροϊδεύουν όλοι μπροστά στα μάτια μας… ακόμα και οι Δήμαρχοι ...ακόμα και τα μέλη του Δημοτικού μας Συμβουλίου... τότε το μόνο που μας μένει είναι… να γίνουμε οι ίδιοι Θεσμός…!!! ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!

Ενημερωθείτε στα κατά τόπους γραφεία των Ελλήνων Συνέλευσης για την Δήλωση Κυριαρχίας και πως μπορούμε ως ΘΕΣΜΟΣ να λαμβάνουν οι Έλληνες τις αποφάσεις. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια