ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ” ΤΗΝ 17-3-2903(2019) ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ” ΤΗΝ 17-3-2903(2019) ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!

 

ΤΗΝ 17/3/2017 Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ… ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ… ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ… «Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας, και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών (χωρίς αναστολή) και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων“.

ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ… ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο Φ. ΛΕΠΙΔΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ … ΠΑΤΡΑ. ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝ/ΛΕΣ ΠΛΗΜ/ΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΗ & ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ… ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ( ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 ) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ; ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 22/6/2902(2018)
……………………………
ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΔΕΙΤΕ…
1) …ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΝ 10/03/2017 ΕΚΡΙΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ 35.000 ΕΥΡΩ :
Καλάβρυτα: Καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 35.000 ευρώ από εκκλησία – Η παρέμβαση Αμβροσίου….. Μια ιδιαίτερη περίπτωση υπεξαίρεσης απασχόλησε τις δικαστικές αρχές της Πάτρας. Και αυτό γιατί καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό, ταμίας εκκλησίας στις Σειρές Καλαβρύτων από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών”. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
3) … ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ … ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ( για 700.000 ευρώ πρωτόδικα , που κατέβηκαν στο εφετείο στις 280.000 ευρώ κατά τις δηλώσεις του ) ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ 3/4/2017ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Κάθειρξη 5 ετών για τον πρώην Δήμαρχο Αμαλιάδας Δημ. Κράλλη
Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελές εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Κράλλης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών για κατηγορίες υπεξαίρεσης σε διάφορες περιπτώσεις όταν ήταν Δήμαρχος Αμαλιάδας.
Από την πλευρά του ο κ. Κράλλης, επανέλαβε πως δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες και η δίκη βασίσθηκε σε πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή που έκανε τους ελέγχους, ενώ αρχικά ο κ. Κράλλης είχε καταδικασθεί Πρωτόδικα σε 7 έτη και είχε ασκήσει έφεση.
Τέλος, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, η ποινή μετατράπηκε  σε χρηματική και το ποσό θα πληρωθεί από τον κ. Κράλλη σε δόσεις.
ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )
……………………………………………………………………………
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Αυτή η δικαιοσύνη , δηλώνω ότι , δεν είναι δικιά μου. Εγώ βεβαίως δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μέλος της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας , ούτε του Βερολίνου , ούτε της Washington, D.C. , εγώ είμαι ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ , ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και δεν παραδίνομαι και φυσικά , η εταιρεία , αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες κι αυτή η ιδιωτική εταιρεία “Ελληνική Δημοκρατία” δεν έχει καμία θέση , φιλοξενείται στα ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΟΥ , ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ και με κανένα παγκόσμιο σύνταγμα και με κανένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ , αυτή η ιδιωτική εταιρεία η οποία βγάζει νόμους , συντάγματα , αλλά και τιμωρίες για τα μέλη της , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. Θυμηθείτε τα λόγια μου. Γι’ αυτό η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο Σώρρας ο Αρτέμης από την αρχή μιλάει για ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και καμία ιδιωτική εταιρεία δεν μπορεί με κανέναν νόμο ή ό,τι ακριβώς κάνουν , να δικάζει , να τιμωρεί. Και όχι στο στο όνομα του ελληνικού λαού , γαιτί εγώ δεν είμαι λαός , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ , λαός σημαίνει πέτρα , άρα αυτοί μιλάνε για τα μέλη τους. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Άρα λοιπόν , ακόμα και με το Δίκαιο των Αυτοχθόνων Πολιτών του Έθνους των Ελλήνων εμείς είμαστε στην χώρα μας. Αυτοί έχουνε πιάσει , έχουνε φτιάξει μια τεχνιέντως δόλια ιδιωτική εταιρεία καπηλεύοντας “δήθεν το σύνταγμά μας” , βγάζουν οποιονδήποτε νόμο και δικάζουν όπως γουστάρουν κατά το δοκούν. Το άδικο αυτό , αν με είδατε ακόμα και πολύ καιρό πίσω , δεν μιλάω για καλό και για κακό γιατί αυτό είναι εφεύρεση. Το καλό και το κακό που υπάρχει για μένα είναι , ΔΙΚΑΙΟ και ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Υπάρχουν ομάδες , υπάρχει το Κ.Ι.Σ. , υπάρχουν οι εκκλησίες , υπάρχουν τα τάγματα , οι στοές , πέραν από την φορολογία. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ …ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ! … “
…………………………..
… ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ … !!!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΗΝ 12 / 2 / 2019 ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”

… ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ 17/3/2019 ΣΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ …
… ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ… ΑΝ ( ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ) Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΙΔΕΣ ;;;
… ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΛΑΝΙ !!! ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ; ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ !!!
……………………….

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια